Vetkőzzek, vagy ne vetkőzzek!

Vetkőzzek, vagy ne vetkőzzek!

Vetkőzzek, vagy ne vetkőzzek! 150 150 demenyzoli

Valentin_nap_fotozas

Közeledik a Valentin (vagy Bálint) nap amikor a hölgyek kedves ajándékokkal próbálják meglepni szerelmüket.

Szexi fehérnemű, illatos gyertyák, plüss állatok, feromon tartalmú parfüm, gyertyafényes vacsora és erotikus fotósorozat egész biztos a lista élén kapnak helyet.

Meglepően sok hölgy keres meg azzal a céllal, hogy készítsek róla szexi fotókat. Kényes ügynek érzem mindig ezt a témát.  Hogy miért? Olvass tovább és megtudod!

Amíg a média ontja magából, hogy éppen most melyik híresség vetkőzött le és hányadszorra, addig igen kevesen vannak, akik ragaszkodnak az „erkölcseikhez”. A hazai médiában tipikusan ilyen Ördög Nóri, akit ……nem egy alkalommal környékeztek már meg emiatt, ő mégis kitart az elvei mellett. Egy jótékonysági akció miatt mutatkozott csak ledérebb öltözetben. Az Elle Magazinban megjelent meztelen fotóival arra akarta felhívni emberek figyelmét, hogy veszélyben vannak a Föld édesvíz készletei.
 

Te, aki nem nyilvánosság előtt éled az életedet egyre kevésbé érezheted akadálynak, hogy levetkőzz egy fotós kamerája előtt. Férjednek, kedvesednek vagy csak önmagadnak szánod, mégis komoly kockázatot jelenthet számodra is egy meztelen fotósorozat.
 

Mitől is lehet ez veszélyes, miért is kényes ez a téma?
 

Minden hölgyet, aki a műtermemben megjelenik a fotózás előtti személyes tanácsadáson és tesztfotózáson esik át, tájékoztatom a kockázatokról és mellékhatásokról, hiszen a legtöbben ilyenkor már nem látnak semmi mást „lelki szemeik” előtt, csak az elkészült meztelen fotósorozatot. Próbálják elképzelni, hogy milyen arcot vágna szerelmük a képek láttán, és mi is lenne az első reakciója. Bele sem gondolnak a szexi fotósorozat árnyoldalaiba.
 

És Te belegondoltál már?
 

Mi történik, ha pár év múlva megromlik a kapcsolatod a kedveseddel és pl. válásra kerül a sor?
 

Tegyük fel, hogy csúnyán el is durvul a helyzet, mert pl. nem tudtok megegyezni a vagyonelosztás során vagy a gyermekelhelyezésben. Kiváló zsarolási lehetőséget nyújt ez az exed számára.
 

A kedves barátod megcsal, esetleg Te szeretsz bele egy másik férfiba és kilépnél a kapcsolatból.

Nem gondolod, hogy ez egy kiváló támadási felület lehet ellened?
 

A 21. században rengeteg lehetőség adódik, hogy különböző video megosztókra percek alatt feltöltésre kerülhessen akár már egy házi pornó video is. Sajnos ismerős fiatalemberektől sokszor lehet hallani, hogy nem kevés ex-barátnő házi szex fotói végzik ilyen helyeken. Idegen férfiakat mindez boldoggá tehet, addig Te egy életre elvághatod a karrieredet, a következő párkapcsolatodat vagy akár még a családi kötelékeket is (ha nagyon prűdek a rokonaid).
 

Van egy nagyon kedves fotós ismerősöm, aki egy ismert celebről őriz hasonló képeket, még egy boldog szerelmes időszakából. Jó darabig dilemmázott, hogy mi is legyen a képanyaggal, mivel a karrierjét és ma már boldog családi életét tehetné tökre, ha nyilvánosságra hozná. Végül megsemmisítette.
 

20 évesen az ember könnyedén legyint rá ezekre a dolgokra, de aki 30+ évesen már egy egzisztenciát épített ki magának az üzleti életben, már nem ennyire könnyelmű. Igaz, ha szex shopot üzemeltetsz, akkor ez a hírverés még jól is jöhet! 🙂

–    „Velem ez nem történhet meg, mert mi nagyon szeretjük egymást!” vagy „Ő nem tenne ilyet” – hallom válaszként gyakorta.
 

Hidd el, nem egy nő mondta ezt már korábban azok közül, akiknek a férjük, szeretőjük vagy barátjuk később nyilvánosságra hozta a képeket. És nem egy pár tanítónő válaszolta volna ugyan ezt, mielőtt a Híradóba és a világhálóra került a sztorijával:
 

„A matek tanárnő meztelen szex fotói kerültek elő egy X megyei középiskolában.”
 

A személyes találkozók alkalmával ilyenkor látom a csalódott arcokat és szinte nem lehet nem észrevenni, hogy azon töri a fejét, akkor keres egy férfi fotóst, aki neki tuti megcsinálja a szexi képanyagot.
 

Mi akkor a megoldás?
 

a)    keresel egy olyan fotóst, aki nem lelkizik a Te erkölcseid és jövőbeni kockázataid miatt!

b)    vagy olyan szexi fotósorozatot készíttetsz magadról Valentin napra, ami a barátnőidnek is tetszeni fog. Mert ne feledd; egy szexi fehérneműben készült fotósorozat, finom fényekkel-árnyékokkal sokkal vonzóbb és szebb lehet, mintha premier plánba mutatod meg a meztelen testedet (testrészeidet)!
 

4 hozzászólás
 • Angie 2010. január 26. kedd at 21:20

  Örülök neki, hogy így gondolod, és remélem, nagyon sok nő is így fogja!
  Gratulálok ehhez a bejegyzéshez!

 • ProfitGenerátor 2010. január 31. vasárnap at 19:02

  @Niki

  “Minden hölgyet, aki a műtermemben megjelenik a fotózás előtti személyes tanácsadáson és tesztfotózáson esik át, tájékoztatom a kockázatokról és mellékhatásokról,”

  “Igaz, ha szex shopot üzemeltetsz, akkor ez a hírverés még jól is jöhet! ” 😉

  A témában nem vagyok érintett! 😉

  Viszont a megközelítésed minden szemopntból szimpatikus. Már a fenti két idézetért érdemes volt, megírni és olvasni!

  PG

 • ProfitGenerátor 2010. január 31. vasárnap at 19:04

  “Mert ne feledd; egy szexi fehérneműben készült fotósorozat, finom fényekkel-árnyékokkal sokkal vonzóbb és szebb lehet, mintha premier plánba mutatod meg a meztelen testedet (testrészeidet)!”

  Egyetértek! 😉

  PG

 • Balu 2010. augusztus 22. vasárnap at 17:05

  Én fotósként viszonylag sok ilyenféle képet készítettem. Első alkalommal(bár nem én vetkőztem:-)) kicsit én is izgultam, hisz ez nem annyira megszokott helyzet volt, de mára már “rutinszerűvé” vált, és nem lepődök meg a furábbnál furább kéréseken sem. Aki erre adná a fejét azt csak bátorítani tudom, mert sok örömet okozhat a párjának.. Attól kevésbé kell félni, hogy a fotós kezei közül kikerül(hisz neki a hírnév a fontos) így 2-tök(ill. hármótok) között maradhatnak a képek.

Leave a Reply

Send this to a friend