Férfi Portréfotózás

Hogyan tud egy férfi megnyerővé válni?

A férfi portré egy különleges helyet képvisel fotóstúdiós munkáink között. Az elkészült retusált fotókat sokan üzleti, magán célra használták fel. Voltak, akik társkereső oldalhoz szerettek volna megnyerő, erőteljes fotókat magukról készíttetni… vagy feleségüknek/párjuknak szerettek volna jobban tetszeni. Az elmúlt 13 év alatt eddig mindig sikerült az igényeknek megfelelő férfi portrékat készítenünk.

A férfi portréfotózás kicsivel nehezebb feladat, mint női portrék készítése. A férfiaknál alapvetően kevesebb a lehetőség az öltözködés és frizura terén, viszont sminkesünk és fodrászunk mindig megtalálták, hogy melyik férfinak mi áll jól, így kiváló fotók készültek.

Lehet, hogy úgy érzed, hogy rólad sosem készülnek jó fotók, nem tartod magadat fotogénnak… ez nem számít. 13 éves tapasztalatunk van a férfi portrék fotózásában, és kimerem jelenteni, hogy nálad is megtaláljuk azokat a pózokat és testtartásokat, ami neked a legjobban állnak. A férfi portrék készítése során nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az összes fotón megnyerő és sármos legyél.

Send this to a friend