Üzleti Portré Fotózás

Az első benyomás 2-3 másodperc alatt kialakul

Mi emberek előítéletesek vagyunk. Lehet úgy gondolod ez alól te vagy a kivétel… de biztos vagyok benne, hogy azért benned is kialakul valamilyenféle pozitívabb vagy negatívabb kép a másik emberről néhány másodperc után… Ez fordítva mindenképp igaz, mert mások gyorsan kialakítanak rólad egy bizonyos képet. Ha az első benyomás nem pozitív, akkor nagyobb erőfeszítés lesz ezen változtatnod. Ha ezt üzleti életben gondoljuk végig, akkor rájövünk, hogy ott ez még fontosabb.

Miért érdemes üzleti portré fotót használnom weboldalamon?

A statisztikák azt mutatják, hogy profi üzleti portréval ellátott weboldalak, névjegykártyák akár megtriplázhatják az adott cég/vállalkozás üzleti bevételeit. Mégis sok vállalkozó még mindig házi megoldásokat alkalmaznak ilyen fotók elkészítéséhez. Manapság már telefonnal is elég jó minőségben lehet fotót készíteni, de az igazán profi portrék fotóstúdióban készülnek még mindig.

Triplázd meg az üzleti bevételeidet

Csak gondolj bele. Kitől vásárolnál szívesebben? Egy olyan cégtől, vállalkozótól aki egyáltalán nem tesz fel magáról fotót, vagy olyan fotót tölt fel, ami amatőr és teljesen átlagos… vagy olyan embertől, aki egy igényes és bizalomkeltő fotót ad magáról? A válasz egyszerű: a vásárlók 90%-a elsősorban azoktól vásárolnak, ahol igényes és profi fotókat látnak.

Az üzleti portré fotózás cégvezetők, cégtulajdonosok, üzletvezetők, vállalkozók számára kötelező már. 13 éve foglalkozom portré fotózással, azon belül is üzleti portré fotózásával.

Gyere el a üzleti portré fotózásra és rólad is készülni fog profi fotósorozat!

100% garancia: Ha az üzleti portré fotózás után nem vagy elégedett a rólad készült portré fotókkal, akkor nem kell kifizetned a fotózást!

Szeretnél Te is üzleti portrét magadról?

üzleti portréfotó

Ha azt gondolod:
Rólam nem lehet jó fotót készíteni, mert nem vagyok fotógén, de mégis szükséged lenne
egy fotósra és pár jó portréra:
  • Facebook profilodra,
  • a névjegykártyádra,
  • a weboldaladra,
    akkor most keress meg!
A portréfotózás helyszíne a Budapesti XI. vagy I. kerületi műtermemben

Kapcsolat:
Tel: 06 (30) 600-3623
Email: info@werkfoto.hu

Várom a hívásodat vagy az üzenetedet!

üzleti portré fotó Nagy Krisztina Kelko Niki üzleti portré fotó Kelko Niki üzleti portré fotózás

Send this to a friend