Smink tippek – Karácsonyi csillámporos szemfestés

Smink tippek – Karácsonyi csillámporos szemfestés

Smink tippek – Karácsonyi csillámporos szemfestés 150 150 demenyzoli

smink_foto_Harcosne_AndiKarácsonyi csillámporos szemfestés

Szeretnél karácsonyra csillogó szemhéjakat?

A legutóbbi karácsonyi fotózáskor Harcosné Andi volt a sminkesünk (lásd a munkáját a mellékelt fotón) és most megosztja veled ezt a remek kis praktikát:

Hogyan lehetnek neked is ragyogó csillogó szemeid az ünnepekre.

Itt olvashatod a részleteket:„A karácsony és a szilveszter számomra a fény és csillogás.

Nagyon szeretem elkészíteni az ünnepi sminkeket, és előszeretettel használhatom a csillámporok változatos színvilágát és a lágy gélszerű csillámkrémeket.

Hogyan használd a csillámport:

Az egyik és legegyszerűbb technika, ha a csillámporhoz kapható gélt felkened óvatosan a  szemedre, ahol szeretnéd a csillogó hatást elérni. Vársz pár másodpercet, majd applikátor (olyan mint a smink ecset, csak a végén nem puha szőrfelület, hanem szivacs található) segítségével a port rányomkodod finoman a bekent felületre.

A másik melyet csak gyakorlott sminkelőknek ajánlok, az a szempillaragasztó használata. A tusvonalra vagy ívek hangsúlyozására szeretnéd használni a glittert (csillogót) akkor alkalmazd. Az applikátor helyett ebben az esetben egy régebbi ecsetet használj!

A harmadik módja a csillogásnak, hogy a szemre krémfestéket használsz és erre hintsd a csillámport, hogy egyenletesen kerüljön a kívánt felületre Ezután egy tiszta applikátorral rányomkodod, hogy tartósabb legyen.

Vigyázni kell arra, hogy a csillámpor ne kerüljön a szembe, mert nagyon fájdalmas lehet!

Szempillaragasztót használatakor gondoskodj a leszedéséhez szükséges ragasztóoldóról is.

Igazis sminkes praktika,hogy az arcra lehulló csillámokat celluxxal el lehet távolítani. Finom nyomkodó mozdulatokkal ráhelyezzük a csillámos felületre, majd lehúzva azt el lehet távolítani.

A pontosság, a gyakorlás és a türelem meghozza a kívánt eredményt.

Ragyogó és békés ünnepeket kívánok mindenkinek!”

Leave a Reply

Send this to a friend