Karácsonyi fotózás – nem csak szexi mikulás lányoknak

Karácsonyi fotózás – nem csak szexi mikulás lányoknak

Karácsonyi fotózás – nem csak szexi mikulás lányoknak 150 150 demenyzoli

Milyen nálunk a karácsonyi készülődés?

Még javában hét ágra sütött a nap és dübörgött a kánikula, amikor rátelefonáltam a sminkesünkre és megkérdeztem:

„- Andi, nem kellene nekünk is karácsonyi fotózást indítani?”

Természetesen igen volt a válasz, ezért szeptember utolsó vasárnapján, „gatyarohasztó” melegben kezdtünk neki az év első karácsonyi fotózásának. Elég vicces volt, ahogy a hatalmas nappalit felmelegítették a napsugarak miközben a klíma még gőzerővel ment, de a csinos megrendelő még fehérneműben sem fázott.

Sminkes: Harcos Andi

Készülődés közben sminkesünk kezei között szépült meg a modell, finom selyem por, illatos kencék által. Szállt a csillám, a levegő pedig megtelt kellemes púder illattal, és a varázslat gyorsan történt: egy gyönyörű modell került ki a sminkes kezei közül, egy valódi címlaplány.

A nappali kifinomult elegáns stílusa is megváltozott: karácsonyi díszben tündökölt minden. A Baileys jó öreg karácsonyi reklámja jutott eszembe, amikor a feleség az igencsak  barokkos karácsonyi díszítésen csodálkozó férjének azt mondja:

„- Ahogy megbeszéltük, semmi felhajtás.”

Nézd meg a videót, és azonnal érteni fogod (ha nem indulna el, itt a link : http://youtu.be/vyokA-rFhyE):

Azoknak, akik nem beszélnek angolul, egy kis magyarázat. A férfi hazaérkezik és látja, hogy felesége teljes karácsonyi díszbe öltöztette a lakást. Megkérdezte: „Drágám, megbeszéltük, hogy idén nem lesz semmi felhajtás, ugye?” Igen, volt a válasz, „ahogy megbeszéltük, semmi felhajtás.” A pasi beletörődve tölt magának egy pohár Baileyst a fenyőfa formájú jégdarabokra. 🙂

Na, így néztünk ki mi is: semmi felhajtás, de mégis egy új világot varázsoltunk a nappaliba. Szabinával egyébként élmény volt dolgozni, gyönyörű lett a sminktől, és mint egy vérbeli modell türelmesen és kitartóan „pózolt” a fényképezőgépem előtt.

2 hetes várakozás után az elkészült fotókat is kézbe vehette, amik aztán rövid úton a Facebookon landoltak, ahol azonnal 38 ember „lájkolta” a fotóját. Szerintem ez nem is rossz teljesítmény, dögös a lány az tuti! 🙂

 

Az idei évben már csak 2 alkalom van, amikor karácsonyi fotós varázslatunkban Te is részt vehetsz, a helyek már korlátozottak.

 

  • Szeretnél te is szexi fehérneműs fotókat, olyanokat, amilyenektől a férjed vagy a kedvesed lélegzete is megáll, amikor megpillantja azokat?
  • Szeretnél párod arcán elégedett mosolyt látni vagy esetleg valami mást is? 😉

Most bizonyíthatsz neki! Nem csak a modellek és címlaplányok fotóitól lehet elájulva, hanem ezentúl a tieidtől is. Csavard el a szerelmed fejét és ajándékozd meg karácsonyra a fotóiddal!

  • Kérhetsz sima portré fotókat, hogy ne csak a barátnőd töltögethessen fal magáról a jobbnál jobb fényképeket a Facebookra, mert ugye róla mindig jó kép készül, Te meg valahogy olyan félős vagy a kamera előtt, és inkább vicsorogsz a fotókon, mint mosolyogsz. Most megmutathatod Te is, neked még szebb a profilod, mint az övé (még akkor is ha most nem hiszed el).
  • Megtudhatod, hogy mit tud kihozni belőled egy profi sminkes és fotós, ha kezelésbe vesz, hogy tényleg lehetsz Te is olyan szép, mint bármelyik címlaplány! Egy biztos, meg fogsz lepődni, hogy ez nem is olyan távoli, mint ahogy eddig gondoltad.

Jelentkezz most az utolsó helyekre, vagy idén már lecsúszol a nagy bizonyításról!

– 2011. november 12 vagy

– 2011. december 11.

Add le most a jelentkezésed és a karácsonyi fotóidat hamarosan a kezedbe is veheted:

Vezetékneved:
Keresztneved:
E-mail címe:
Telefonszámod:
Megjegyzés:

Vagy hívj fel a 30/600-3623-as mobilszámon vagy küldj e-mailt az info@werkfoto.hu címre ha még kérdéseid lennének!

A képen látható modellünk Szabina egy 15 db retusált fotót tartalmazó csomagot vett igényelte, és hozzá egy csodaszép, műszempillás sminket. A fotózás 2 órát vett igénybe és 22.500 Ft-ba került, míg a sminktanácsadással egybekötött sminkelés 1,5 óráig tartott és 12.500 Ft-ba került. A fényképeket 2 héttel a fotózás után vehette át.

Mivel csomagban vette igénybe a fotózást, így 55.000 Ft helyett csak 35.000 Ft-ot fizetett.

Szabina választhatott volna alacsonyabb és magasabb árkategóriát is a karácsonyi fotózáshoz, de neki a középső árfekvés nyerte el a tetszését.

A sminket Harcos Andi készítette, aki professzionális olasz dekor kozemtikumokkal, a Studios makeup-al dolgozik.

Olvasd el a korábbi cikket is: https://werkfoto.hu/karacsonyi-fotozas

Sminkes: Harcos Andi

 

Leave a Reply

Send this to a friend