Karácsonyi fotózás és szépség tippek

Karácsonyi fotózás és szépség tippek

Karácsonyi fotózás és szépség tippek 150 150 demenyzoli

karacsonyi fotozasNemsokára beköszönt a december és az év legizgalmasabb időszakába léptünk.

Lassan-lassan itt a karácsony, majd a szilveszter és ki nem szeretne ragyogni az ünnepek alatt?

Az év utolsó hónapját a karácsony jegyében fogjuk tölteni és a szépségtippeket, smink és frizura ötleteket is ennek megfelelően fogok neked adni:

azaz, Hogyan legyél gyönyörű?Fotós stábunk már novemberben nekikezdett egy rendkívüli fotósorozatnak, angyal szárnyak, hóesés, fehér toll és fénylő csillagokkal volt tele a műterem.

A karácsonyi átváloztatjuk történet ott kezdődött, hogy a fotós blog olvasóimat és a weblapom látogatóit szerettem volna megajándékozni. Nagyszerű ötletnek tűnt, hogy szerzünk egy csodaszép lányt és a fotós stáb egy csodaszép ünnepi képanyagot készít.

A gyönyörű modellünk nem más volt, mint Angi (a Vodafonos lány, ahogy csak mi hívjuk – hiszen nem máshonnan vadásztuk le, mint a reklámból). A karácsonyi frizurát ki más készíthette volna, mint Bankó Andi – aki az esküvői frizurák nagyasszonya.

A fotózás egy teljes napot vett igénybe. Reggel 7 órakor már együtt volt a stáb – igaz, akkor még csak kávés csészével a kezünkben voltunk képesek egymásra figyelni. A hangulat aztán hamar „felizzott”, amikor előkerültek a csillogó tollak, a suhogó angyalszárnyak, a tündöklő csillámporok, ragyogó angyalkák és csillagok, selymek, tollak, pelyhek töménytelen mennyiségben.

Angi közel 1,5 órán keresztül ült a sminkesünk (Harcosné Andi) székében, de a végeredményt látva egyöntetűen mondtunk; ezért érdemes volt várni.

A stylist ruhakölteménye tette fel az i-re pontot és közel 3 óra készülődés után belekezdhettünk a fotózásba. Villantak a vakuk, suhogtak az angyalszárnyak és szálltak a finom kelmék. A végeredmény pedig önmagáért beszél (lásd a mellékelt fotót).

Ha Te is szeretnél magadról pár hasonló karácsonyi fényképet, akkor még nem késtél le semmiről, december hónapra még van pár üres időpontom, amit ha szeretnéd, akkor csak rád vár!

2 hozzászólás
 • Gyula 2009. november 30. hétfő at 21:34

  Tüneményes hangulatú, szép színvilágú, dinamikus kép illusztrálja a leírtakat. Nagy kedvet csinál résztvenni ebben a játékban. Ami kényeztetés is, átváltozás is, kaland is. Részvétel egy mesevilágbeli történetben.
  Elképzelem, ahogy a modell, Angi majdan fellapozza albumában ezt a képét, és ölében ülő gyermekének elmond egy szép egyedi mesét. A kis óvodás pedig majd a hercegről faggatja, akiről a tündérmese végére derül csak ki, hogy “de hisz ő az apu!”…
  Ideális ajándék saját magunknak, de szeretteinknek is. Bizonyossággal állíthatom, hogy az így készült mesés szépségű fotósorozat örök emlék lesz.

 • Lukács Tibor 2009. december 2. szerda at 18:16

  Ahogy Gyula is írta… egy csodás mese.

  Igen! Egy csodás mese volt, ami mindannyiunkat elvitt egy másik világba, már munka közben is. Amikor Niki felkért arra, hogy alkossunk egy csodás téli fotósorozatot nem tudtam mit is kezdjek. A tél, a karácsony egy olyan időszak, amikor egy picit mindenki újra gyermek lesz és vágyik arra, hogy meglepjék, vágyik arra, hogy picit elkalandozhasson és picit más környezetben ébredjen fel. Eszembe jutottak mesék, gondolatok és illatok. Mindezt szerettem volna megálmodni és Angit, a csodálatos modellünket, olyan ruhába varázsolni, ami illik egy gyönyörű kis téli angyalkához.
  És amikor ott álltunk a Niki műtermében, kész volt a megálmodott frizura, a smink már félig elkészült és körülöttem ott voltak a kellékek, ébredtem rá, hogy valóban egy különleges angyalt kell alkotnunk, hiszen még a neve is erre utal (Angéla).

  És úgy gondolom kis csapatunknak sikerült. És így visszanézve a képeket úgy gondolom, egy ilyen mesebeli világból kiragadott pillanatot mindenkinek át kell élnie!

Leave a Reply

Send this to a friend