Igéző szemek, dús szempillák

Igéző szemek, dús szempillák

Igéző szemek, dús szempillák 150 150 demenyzoli

sminkes_muszempilla_fotozasNincs olyan fotózás, ahol ne lenne szükségem egy profi sminkesre. Figyelem sokszor a hölgy megrendelőim igényeit, hogy mit is szeretnének pontosan? Az igéző tekintet mindig az elsők között szerepel. Korábban a profi sminkesek soros- vagy tincses műszempillával oldották meg a hosszabb hatást, mára már egy tartós (6-9 hetes) technológia is hódít.

Úgy gondoltam, érdemes lenne erről részletesebben is írni, de mivel nem szakmám a sminkes pálya, ezért egy szakemberhez fordultam. A lenti írás Jenőfi Rékától, sminkestől származik, aki részletesen ismerteti az új technológiát.

Kedvet kaptál, hogy neked is legyen legalább 6 hétig hosszú, dús szempillád?

Érdeklődj a részletekről és most még egy fotózáson is résztvehetsz!

Igéző tekintet – rebegtesd a pilládat!

Azt hiszem, nincs olyan nő, aki ne tenne meg mindent azért, hogy a szeme minél tündöklőbb, hangsúlyosabb és csábítóbb legyen.
Erre már nagyon sok praktikát kitaláltak a szépségipar szakemberei, többek között a szempillák hangsúlyosabbá tételére is. Léteznek különböző hosszabbító, volumennövelő, göndörítő és ezeket kombináló szempillaspirálok, vannak soros és tincses műszempillák, amelyeket a sminkesek használnak vagy ügyesebbek maguk is megtanulhatnak feltenni. De azt a fentiek nem tudták megoldani, hogy mindez tartós, természetes megjelenésű legyen, milliméterekkel meghosszabbítsa a pillákat és viselőjének könnyű, súlytalan maradjon.

Már egy ideje megjelent a piacon a szempillahoszabbítás, mint új technológia, amellyel tökéletesen dús, hosszú és természetes szempillákat lehet varázsolni.
A szempillahosszabbítás – vagy 3d műszempilla néven is ismert- eljárás lényege, hogy a mű pillákat a saját pilládhoz szálanként illesztem és ezek a saját szempillák életciklusának megfelelően egészen addig fennmaradnak, amíg a saját pillád elér abba a szakaszba, mikor kihullik. Ez egyénenként változó – mint pl. a haj vagy köröm növekedési ciklusa -, lehet akár 6-9 hét is.

Szintén a hajhoz hasonlóan, a kihullott pillák helyett nő másik, ezért van szükség a 3-4 hetenkénti töltésre, hogy az új szempillákat szép hosszúvá varázsoljam. Aki fodrászhoz, esetleg műkörmöshöz jár, annak természetes, hogy festetni, vágatni, körmöt töltetni rendszeresen kell, hogy az mindig szép legyen, a szempillahosszabbítással ez ugyanígy van.

Maga az eljárás egy alapos ún. mélytisztítással kezdődik, majd egy bőrtápláló, ápoló zselés tapasz felhelyezésével folytatódik. Ez utóbbi arra szolgál, hogy az alsó pillákat elválasszam a felsőktől, miközben a szemed alatti területet hidratálja.

A szempilla designját a saját pillád mérete, formája és az általad kívánt végeredmény alapján tervezem meg.
A szempillák felhelyezése egyáltalán nem kellemetlen, sőt, kimondottan relaxáló a számodra, a mindennapok rohanásában pedig kinek ne esne különösen jól egy kis megnyugvás…

Fontos, hogy képzett szakemberhez menj, aki jó minőségű anyagokkal, ragasztóval dolgozik, mert a hibás felrakás, a rossz minőségű ragasztó roncsolhatja a szempilláidat!
Az Xtreme Lashes technológia, amellyel dolgozom, az egyetlen, ahol a piacon átlagos 25-30 pilla helyett minimum 65-70 pillát tudok felhelyezni szemenként! Ezáltal tényleg dús, ugyanakkor természetes megjelenésű lesz a szempilla!

Mivel a pillák különböző hosszúságban, íveltségben, vastagságban, sőt, különböző színekben kaphatók, ezek még apró Swarowski kövekkel is kiegészíthetők, esküvőre, bulira, különböző alkalmakra akár extrémebb megjelenésű pillák is készíthetők.

Ha kedvet kaptál a csábító pillákhoz vagy még kérdésed van a fentiekkel kapcsolatban, keress meg bátran!

Jenőfi Réka
sminkes, szempilla stylist, okl. sminktetováló

 

2 hozzászólás
 • Helembai Ildikó 2010. július 15. csütörtök at 15:09

  Sziasztok!

  Nekem nagyon tetszik ez a 3D szempilla, de jó lenne tudni az árát. Van rá mód, hogy elküldjétek e-mailben?
  Gondolom, más ára van az első felhelyezésnek és más utána a töltésnek.

  Előre is köszi!

  Ildi

 • Kis Györgyi 2010. október 5. kedd at 13:39

  Kedves Jenőfi Réka!

  Szeretném a tanácsát kikérni. Nekem is nagyon tetszik ez a 3D szempilla. Érdekelne, hogy hol lehetne ezt a felhelyezést megtenni. Mennyibe kerül? és hogyan kell ezzel együtt élni, értem alatta a tisztálkodást.

  Köszönöm, várom válaszát. Kis Györgyi

Leave a Reply

Send this to a friend