Átváltoztatjuk? – fotózás

Átváltoztatjuk? – fotózás

Átváltoztatjuk? – fotózás 150 150 demenyzoli

átváltoztatjukA fenti téma rengeteg női ismerősömet foglalkoztatja. –   Mi történik egy ilyen átváltoztatjuk programban pontosan? – kérdezik sokszor. És látom a csodálkozó arcokat, amikor mesélem. –   Na, jó, de velem mit is csinálnátok pontosan? – érdeklődik egy ismerősöm – Nálam egész biztos, hogy nem lesz olyan jó eredménye, mint másoknál.

Na, ez az a pont, amikor már csak mosolygok és kicsit csendesebben jegyzem meg (nehogy elnevessem magam közben)  – Dehogy is nem! Ha tudnád milyen csinos is leszel!

És tényleg megdöbbentő, hogy mi nők mennyire nem értékeljük önmagunkat. Mennyire csúnyának, kövérnek, öregnek, ráncosnak, menthetetlennek képzeljük magunkat, pedig „nincs lehetetlen, csak tehetetlen”.

Egy kis smink, új frizura, egy-két gyakorlati öltözködési tanácsadás teljesen átváltoztatja az embert, még Téged is (akkor is, ha most ezt nem így gondolod).

Na, jó! De miért van ehhez szükség fotósra? Nem elég a smink, a frizura és egy új stílus?

Bizony nem. Az átváltozásodat követően még egy extra önbizalom növelő löketet kapsz, egy fotózást. (arról nem is szólva, hogy évekkel később is nézegetheted és mutogathatod, mennyire gyönyörű vagy).

(és itt nem amatőr fotókról beszélek, ahol a vékony lány is tokásnak tűnik, vagy ahol olyan szögből fotóznak, ami az anorexiást is debellának tűnteti fel – sajnos látni ilyet eleget még az átváltoztatjuk oldalakon is).

Ha visszalátogatsz pár nap múlva a weblapomra, akkor bemutatom részletesen, miről is beszélek. Pontosan hogyan néz ki egy ilyen átváltoztatjuk varázslat.

A modellem e nyáron fotózott kedvenc ügyfelem lesz, Panna. Ő az a fiatal lány, aki csupán pár fotót szerette volna önmagáról, de a személyes találkozó alkalmával végül egy egész csapatot kapott maga mellé (a smink és frizura mellé még stylistot is, hogy magamról, mint fotósról ne is beszéljek).

Az átváltoztatás folytatását itt olvashatod. Klikk ide >>>

5 hozzászólás
 • Takács Péter 2009. november 18. szerda at 18:57

  Sokan tényleg nem bíznak abban, hogy velük bármit is lehet kezdeni. Legtöbbször még fényképezőgéppel sem bírnak meglenni közösen egy szobában. Ők azok, akik ha beadják a derekukat egy fotózás erejéig, akkor tényleg egy világ tárul fel a szemük előtt…
  Izgalmas a téma. Mikor jön a folytatás?

 • Denike 2009. november 18. szerda at 19:03

  Én magam sem rendelkezem túl nagy önbizalommal, már ami a külsőmet illeti. Ennek ellenére hihetetlen önbizalmam tud lenni azokon napokon, amikor új ruhát veszek magamnak. Valahogy kivirulok és ezt a körülöttem lévő emberek is érzékelik. Ilyenkor minden gördülékenyen megy.
  Személy szerint régóta gondolkodom azon, hogy öltözködési tanácsokat kérek egy hozzáértőtől, valamint új frizurával kapcsolatban. Erre az ember legtöbbször képtelen, hogy kivülről tudja magának megítélni, hogy mi is a jó valójában; mi is áll neki igazán jól.
  Várom a folytatást.

 • Detty 2009. november 20. péntek at 20:24

  Átváltoztatjuk rám is fért volna…
  Nőknek nagyon megnövelhetné az önbizalmát az új ruha, friss frizura, profi smink.

 • Panna 2009. november 25. szerda at 12:44

  Sziasztok,

  Csodás nap volt… mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy legalább egyszer szánja rá magát 🙂

  Köszönöm Niki!

  Üdv,
  Panna

Leave a Reply

Send this to a friend