Átváltoztatjuk sikersztori

Átváltoztatjuk sikersztori

Átváltoztatjuk sikersztori 150 150 demenyzoli

Lassan 1 hónapos hallgatás után egy barátnőm átváltoztatjuk történetével folytatom, ami szintén anno még a Hősnökoldalon jelent meg. A következő alkalommal pedig részletesen elmesélem, hogy mi volt az oka, hogy ilyen sokáig nem írtam. Érdemes lesz figyelned a következő blogbejegyzésemet is, mert egy kis meglepetéssel fogok szolgálni a számodra.

Átváltoztatjuk sztori
Gabriella barátnőm egy valódi hősnő. Gyermekei megszületésekor úgy döntöttek a férjével, hogy elköltöznek a fővárosból és egy kis távoli faluban alapítanak családot. A helyzet nem volt egyszerű, mert már igen csak gömbölyödött a pocakja amikor erre a döntésre jutottak, és rendkívül gyorsan kellett cselekedniük. Amikorra megszülettek a babák, pont addigra lett kész a családi fészek is.

Fényes jövőt tervezve
Sokat beszélgettük és Gabriella tervezgetett, mi lenne ha nem kellene visszamennie dolgoznia, saját  vállalkozásban törte a fejét. Újabb és újabb terveket szövögetett, de a megvalósítás útjára sehogy sem sikerült lépnie. Aztán az egyik napon arra ébredt, hogy lejárt a GYED és vissza kell mennie dolgozni. A korábbi, fényes jövő tervei soha nem kerültek papírra és a szülés utáni legelső munkanapjára már a feledés homályába vesztek. A gyerekeket elvitte nagyihoz és futott is munkahelyére.
 

Gabriella vonattal indult munkába és bármennyire is akarta felidézni a terveit, végig gondolni milyen lépésekre lenne szüksége, hogy a saját vállalkozásába tudjon belekezdeni, nem jutott eszébe egy sem. Beérkezett a céghez, de ebben sem volt több öröme. A szokásos papírmunkát (leállítani a GYED-et), már gyorsan elintézte, de sem asztala, sem feladatai nem voltak. A főnöke biztatta, hogy ne csüggedjen, szükség van a munkájára, csak amíg otthon volt a gyerekekkel, rengeteg átszervezés volt a vállalaton belül és ezért új területet fog majd kapni. Ne izguljon, nem fogják elbocsátani, mert most aztán nagy szükség van a szorgalmas munkatársakra.
 

Gabriella nem csüggedt
Gabriella tehát látszólag nem csüggedt, de a lelkében háború dúlt, hazafelé a vonaton végig az ablakon kifelé bámult, nehogy más is lássa, hogy potyognak a könnyei. Otthon akart lenni a gyerekeivel és nem a munkahelyén, ahol még a szobájától, pozíciójától is megfosztották.
 

A helyzet nem javult az első hónapban sem, egyik osztályról a másikra rakosgatták. Először még feladatai sem igen voltak, majd a megbetegedett munkatársakat helyettesítette 1-2 napig. A 2. hónap végére aztán főnöke előállt a biztos megoldással: a behajtási osztályt évek óta felszámolták és senki nem foglalkozik a kint maradt számlákkal, a be nem folyt pénzekkel, kapja meg Gabriella ezt a területet.
Mondanom sem kell, barátnőm aznap végérvényesen letört. Szinte zokogva ment haza és komolyan megfordult a fejében, hogy felmond. Másnap reggel aztán rájött, hogy ő egy 2 gyermekes családanya, sem ideje, sem lehetősége nincs, hogy most nekiálljon akár egy több hónapos munkakeresési procedúrának, így „megrázta” magát és bement dolgozni.
 

Az első időszakban szó szerint rázuhantak a behajtatlan számlák, a tartozó cégek listája, ő azonban nem adta fel, hiszen eldöntötte, a gyermekeiért, a családjáért és a saját lelki békéjéért helyt kell állnia. Végezte hát a feladatát és nem panaszkodott, majd a dolgok lassan kezdtek rendszerbe kerülni.
 

Átváltozás
Aztán egyszer csak úgy hozta az élet, hogy átváltozott nálunk. Gyönyörű vőrős hajára azt mondta a fodrász és a sminkes, hogy sápasztja, de pl. egy rövid, fekete frizura remekül állna neki. És akkor kiderült, hogy ez már az ő fejében is megfogalmazódott, de nem mert ilyen drasztikus lépést megtenni. Hát mi megtettük. Sportos, farmernadrágos megjelenését, üzleties stílusra cseréltük, ami mind az alakjának, mind a pozíciójának jobban megfelelt. Végül a sminkes tanácsait követve a legszebb szépészeti trükköket is elsajátította.
 

A sztori viszont nem itt ér véget!
Pár hónappal később találkoztam vele ismét. Elmesélte, hogy olyan lendületet kapott a karrierje, amióta vadonatúj külseje van, amiről eddig nem is álmodott. Olyan jól sikerült rendbe tennie a behajtási részleget, hogy mára csak kontrollálnia kell a dolgokat és megy minden a maga útján. Mára nem érzi tehetnek a munkáját, hanem élvezi az eredményeit, főnökei pedig az év dolgozójának választották meg.
 

Az átváltozás óta pedig mindig sminkel, mindig a tanultak szerint öltözködik és nem győzi bezsebelni a bókokat. Eleinte csak a férfi kollégáitól, aztán később már a nőktől is megkapta:
–         „milyen csinos vagy ma is. Te csak úgy ragyogsz. Mi a titkod?”
Hát nem gondolom, hogy egy szimpla átváltoztatás ilyen csodákra lenne képes, de egy biztos:
Az önbizalma megnőtt, ami azután jó hatással volt az egész életére is.
 

Szeretnél Te is átváltoztatjuk programon részt venni, kipróbálni milyen az, amikor:
–    egy mesterfodrász személyre szabja a frizurádat?
–    amikor az alkatodnak megfelelően választanak neked ruhákat?
–   amikor a szem- és hajszínedhez, továbbá az arcodnak megfelelő sminket készítenek számodra?
–    és amikor a vadonatúj külsőddel és megjelenéseddel még egy fotósorozat is készül rólad?
 
Amennyiben a válaszod igen, akkor regisztrálj, mert most nem csak egy ingyenes eBook-ot kapsz, hanem a legelsők között értesítünk a következő „átváltoztatjuk” időpontokról is.

2 hozzászólás

Leave a Reply

Send this to a friend