Átváltoztatjuk – átváltoztattuk… (fotózás)

Átváltoztatjuk – átváltoztattuk… (fotózás)

Átváltoztatjuk – átváltoztattuk… (fotózás) 150 150 demenyzoli

atvaltoztatjukPannának szép hosszú haja van, amit nagyon szeret ezért nem akart komolyabb átváltozást a frizurájában. Fodrászunk, Bankó Andi szem előtt tartotta a kérését és ennek megfelelően látott munkához. A sötét, kékes színárnyalatú haját melegebb, vöröses tónusúra színezte át. Vágással kicsit felfrissítette és a vékony, tónustalan haját átmenetileg póthajjal hosszabbította meg. Végül becsavarta és a gyönyörű hajkoronát loknikkal bolondította meg. Panna így egy csodálatos, romantikus frizurát kapott a fotózásra.

Sminkmesterünk, Solymár Csilla natúr színeket vitt fel Panna arcára. A bőr tónusát egy finom fedésű alapozóval egyenlítette ki, és a természetes árnyalatokat használ. Így válhatott zöld szeme hangsúlyossá.

Panna szép vékony és magas alakján nagy változtatásokat nem kellett végrehajtania a stylistnak sem. Kisebb, de annál praktikusabb ötletekkel szolgált, hogyan emelje ki az előnyösebb és hogyan rejtse el a kevésbé érdekes területeit.

Panna hajával takarta vállait, amik így kicsit csapottá váltak és vastagnak tűnt ezáltal a csípője. A haját kissé hátrahúzva szabaddá váltak, és rögtön észrevehető lett gyönyörű és szabályos homokóra alakja (90/60/90). Mély dekoltázsú vagy széles gallérú blúzzal tovább erősítettük ezt, így a hangsúlyozva és kiemelve szép arcát is.

Pannával készült cikket itt olvashatod. Klikk >>>

Leave a Reply

Send this to a friend