Átváltoztatás fotózás után – női riport

Átváltoztatás fotózás után – női riport

Átváltoztatás fotózás után – női riport 150 150 demenyzoli

atvaltoztatjuk_foto_Panna segítségével bemutattam egy teljes női „átváltoztatjuk programot” az elmúlt pár blog-bejegyzés alkalmával.   Klikk ide az átváltoztatjuk elejére>>>

Most nézzük meg, hogy Panna mit gondolt minderről, egy rövid interjú keretében: Miért szántad rá magad erre az átváltoztatjuk fotózásra?

–  A legfőbb indokom nagyon egyszerű: legyen pár olyan képem, amelyekre szívesen nézek rá, plusz szerettem volna látni mit tudnak kihozni belőlem profi kezek (sminkes, fodrász, stilustanácsadó és a fotós).

Miért női fotóst választottál?

Női fotóst azért választottam, mert a kedvesem nem szerette volna, hogy férfi fotóshoz menjek. De így utólag csak örülök neki, mert mint nő nagyon is ráéreztél mit szeretnék viszontlátni a képeken

Mi győzött meg, hogy engem válassz?

Először is természetesen a munkáid, az árak is szimpatikusak voltak, és hogy több választási lehetőség (csomag) van.

A végső döntés akkor született meg, amikor először találkoztunk megbeszélni mit is szeretnék. A rugalmasság, a kedvesség, a humor és az egész pozitív légkör azt sugallta, hogy nagyon is jó kezekben vagyok…a választásom tökéletes volt!

Mi tetszett a legjobban az átváltoztatjuk fotózáson?

– Az a dinamizmus, elkötelezettség és jókedv, ami az egészet körbe fogta…teljesen magával ragadta az embert. A készülődés során a frizurám alakulása tette rám a legnagyobb benyomást. Andi (Bankó Andrea) pontosan ráérzett milyen színvilág és stílus áll hozzám a legközelebb!

atvaltoztatjuk_fotoA fotózásnál meg az egész…a hangulat, a környezet változatossága és hogy tényleg lehet rólam is szép képet készíteni. Sajnáltam is, amikor véget ért a nap…legszívesebben másnap ugyanúgy mentem volna folytatni.

Mi volt a legjobb, legérdekesebb dolog, ami történt veled aznap?

– Tulajdonképp végig nagyon érdekes volt, mert semmilyen hasonlóban nem vettem részt ez előtt, így nem is tudnék kiemelni egyetlen dolgot… Minden más miatt volt szuper, jó volt megtapasztalni mire képes egy profi csapat, és kicsit belekóstolni ebbe az életbe… köszönöm, hogy 1 napra én is modellé válhattam.

Voltak olyan „ellesett” trükkök sminkesnél, fodrásznál, stylistnál, amit később is tudsz használni?

–  A sminkemre volt olyan vélemény, amely szerint visszafiatalított 18 éves korom körülire, így meg sem ismertek volna…kell ennél szebb bók egy nőnek? 🙂

–  A hajamnál pedig máig nem tudom, hogy tudta Andi elérni, hogy 2 nappal később is hullámos maradjon és ne éljen külön életet minden hajszálam…legközelebb jegyzettömbbel felszerelve megyek.

atvaltoztatjuk_fotok–  A stylist kicsit megosztott, mert nem minden ajánlatát éreztem magaménak, de sok olyan tippet kaptam tőle, amelyeknek később is hasznát vehettem 🙂

Mire használod az elkészült fotókat? –   Büszkén nézek rájuk (kis önbizalom növelés). Párod mit szólt, amikor meglátta a képeket?

–  Nagyon tetszett neki…talán még elégedettebb volt a képekkel mint én. 🙂

Később is belevágnál?

–  Ez nem is kérdés…mindenképpen 🙂 a sminkes, a fordász, a stylist és a fotós már megvan hozzá. 🙂

Leave a Reply

Send this to a friend