A puha és selymes bőr titka

A puha és selymes bőr titka

A puha és selymes bőr titka 150 150 demenyzoli

Tavasszal, a kísérleti állatok világnapján ígéretet tettem, hogy tájékoztatlak, ha találok állatkísérletektől mentes, természetes anyagokat tartalmazó kozmetikai termékeket. Mivel mostanában nem sűrűn írok a blogomra (a sok munka mellett nem igen jut időm rá), ezért kicsit megkésve teszek ennek eleget.

Egy kedves ismerőstől kaptam egy pár szappant kipróbálásra, amit fotóshoz méltóan kezdtem használni: kipróbáltam milyen szappant fényképezni. 🙂 Majd amikor rájöttem, hogy ez a tárgyfotózás nem köt le annyira, mintha személyeket fotóznék – hiszen imádom az embereket – elkezdtem rendeltetésszerűen is használni.

Legelőször egy kókuszolajos szappant választottam, ami azonnal a kedvencem lett (és maradt az óta is), pedig nincs intenzív kókusz illata, szinte teljesen illatmentesnek nevezhető. Ugyanakkor tele van természetes anyagokkal, mint pl. kókuszolaj, kakaópor és kókuszreszelék, amire a száraz bőrödnek nagy szüksége van. Alig másztam ki a fürdőből, máris utánanéztem a kókuszolaj áldásos hatásainak:
• könnyen felszívódik a bőrön keresztül és simává, lággyá teszi azt
• a nagyon száraz, repedezett bőrre is gyógyír
• késlelteti a bőröregedést, ráncosodást, segít megőrizni a kötőszövet rugalmasságát

További részletekért keres a Manna Szappan weboldalát.
 

Leave a Reply

Send this to a friend