Sminkoktatás

Hogyan nézz ki még jobban 40 felett is?

A 40 közeli vagy 40 év feletti arcbőr kiemelt figyelmet igényel, mind a hidratálásban, mind a ránctalanításban. Nem kivétel ez alól az alapozó, a korrektor sem. Legyen folyékony vagy por alapú, kicsit nagyobb odafigyelést kíván a felvitele, mint 20 évesen. Az 1 alkalmas sminkoktatásunkon pontosan azokkal a hölgyekkel foglalkozunk, akik eddig nem vagy csak ritkán sminkelték magukat, de úgy érzik, hogy közel/vagy túl a 40-en eljött az idő, hogy végre megtanulják ezt is.

Kis létszámú csoportban, profi kozmetikus, sminkes segítségével megismerheted a saját arcbőröd igényeit, kezelésére vonatkozó sajátosságait, kozmetikai trükköket és neked való készítményekre is javaslatokat kapsz. Nemcsak a bőrtípusodat fogjuk szem előtt tartani, hanem a színtípusodat és még a személyiségedet is. A legjobbat hozzuk ki belőled anélkül, hogy ráncosítanánk, öregítenénk vagy károsítanánk az arcbőrödet.

Nem ígérhetem meg, hogy ezután a nap után azonnal szakértő leszel az arcod kifestésében, de ha a képzés után pár hétig alkalmazod a tanultakat (mondjuk munkába menet előtt), akkor rövid időn belül valóban profin fogod sminkelni magadat. Pontosan úgy, amire mindig is vágytál. Mert nem bonyolult jól elkészíteni magadnak a sminket, ha a saját egyéni alapjaidat megmutatják neked. Onnantól már csak gyakorlás kérdése az egész.

Mit is kapsz pontosan?

  • Az arcbőrödnek megfelelő kozmetikai javaslatokat és technikákat,
  • Személyre szabott sminkelési módszert,
  • Előtte – utána fotót és a végén egy profi magazin minőségű felvételt,
  • Grátisz egy frissítő szünetet kis kávéval, teával, üdítővel és aprósüteménnyel.
Készíts magadnak tökéletes sminket akár 10 perc alatt!

Személyre szabott sminkoktatás kis létszámú csoportban

Send this to a friend