Smink tippek karácsonyra – arcbőröd és az alapozó

Smink tippek karácsonyra – arcbőröd és az alapozó

Smink tippek karácsonyra – arcbőröd és az alapozó 150 150 demenyzoli

karácsonyi smink tippekKarácsonyi vásárlási pánik. Ismerős neked is? Te is az utolsó pillanatig dolgozol és 23-án vagy akár 24-én délelőtt próbálod beszerezni az ajándékokat vagy pótolni a bevásárlást?  Karácsony napján, a gyertyagyújtásra mégis ragyogni akarsz?

A sminkedet pár perc alatt feldobod, de vajon az arcbőröd is felkészült, hogy tündöklő legyen az ünnepek alatt?

Láttál már Te is olyan nőket, akik az alapozókrém felkenését követően ráncosabbá, idősebbé váltak, de Te szeretnéd ezt elkerülni?

Az arcbőr ápolása – sokunk meglepetésére – nem az arckrémeknél kezdődik. Hiába használod a legfinomabb és legdrágább arckrémeket, márkákat, hiába töltötted fel botoxal a bőröd. Mindezek csak átmeneti megoldást jelentenek, csak ideig-óráig lassítják a ráncosodást.

Az arcbőr ápolása belülről kezdődik, mert nem mindegy mit jutatsz be a szervezetedbe, mivel eteted és itatod a bőröd. Megoldás:1)      Hidratáld az arcbőröd sok folyadékkal. Igyál meg minden nap min. 1,5-2 liter tisztított vizet vagy szénsavmentes ásványvizet, továbbá száműzd a cukrozott gyümölcsleveket, kávét és szénsavas üdítőket. Ha képes vagy 3 literre emelned a napi adagodat, akkor még karácsony előtt meg fogsz lepődni a változáson, mikor a tükörbe nézel.

2)      Egyél gyümölcsöt minden nap, legalább 3x. A gyümölcscukor valódi csodákra képes a „ráncfeltöltés” területén.

3)       Vitamin. Még ha vegetáriánus is vagy, akkor sem tudsz annyi zöldséget és gyümölcsöt megenni, ami a fedezi a valós vitamin és ásványi anyag szükségletedet. Különösen a téli, hideg hónapokban igényli a szervezeted az utánpótlást.

A lépéseket szigorúan betartva elérheted, hogy az alapozó valóban ápoljon és ragyogó arcbőrt biztosítson a számodra.

A fentieket különösen akkor tartsd be, ha az ünnepek előtti utolsó pillanatig dolgozol vagy ha a karácsonyi készülődés stresszessé tette az életed.

Kellemes karácsonyi ünnepeket!

Leave a Reply

Send this to a friend